Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media
Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media

Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media

Μεγάλη καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media προετοιμάζουν από κοινού το Επιμελητήριο και οι δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, και Εμπόρων του Νομού.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου στα γραφεία του Επιμελητηρίου , όπου έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών για την καλύτερη προώθηση της τοπικής αγοράς που μόλις τώρα λαμβάνει ξανά ζωή, μετά από δύο μήνες lockdown.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς άλλωστε στην παρούσα φάση είναι η μόνη βασική προτεραιότητα των επαγγελματικών φορέων, καθώς η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας θα επέλθει μόνο με την διατήρηση των θέσεων ς και την στήριξη μόνο τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

«Η ενότητα, σ' αυτή την δύσκολη συγκυρία, είναι το ζητούμενο και αυτό γίνεται πράξη με την σημερινή συνάντησή μας, δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστος Μπασδάνης.

Η δεκαετία των μνημονίων αποτέλεσε βασικό σχολείο για όλους τους επαγγελματίες που με υπευθυνότητα πρέπει να σταθούν και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Σε όλο αυτό φυσικά δεν είναι μόνοι. Αρωγός όπως πάντα το Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι δύο ΟΕΒΕΜ της περιοχής μας που από κοινού, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε όλες αυτές τις προωθητικές ενέργειες για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Μόνο με ενότητα και άλλωστε επιτυγχάνεται η επιτυχία στα δύσκολα. Ο επαγγελματικός κόσμος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι' αυτό μαζί προχωρούμε, ζητώντας την στήριξη όλων των καταναλωτών της Μαγνησίας και όχι μόνο».

Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση το παρών έδωσαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου ο γεν. Βασίλης Ζαχείλας και ο οικονομικός επόπτης Νίκος Αγγελέτος, από την πλευρά της μίας ΟΕΒΕΜ ο αρόεδρος  Ευάγγελος Λαλίτσας, η γενική Δώρα Καναβιτσά, τα μέλη του Δ.Σ. Αριστείδης Σαββάκης  (Β' αρόεδρος του
Επιμελητηρίου Μαγνησίας) , Γιάννης Φόβος και Νίκος Πλουμιστός, ο πρόεδρος της δεύτερης ΟΕΒΕΜ Κώστας Τσουράπας και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Θεοχάρης και Βάσω Κοντοχρήστου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση