Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Αύριο 3 Απριλίου διεξάγονται οι στην , για την ανάδειξη προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και των μελών που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του τος, στις 22-24 Απριλίου.

Αύριο γιορτάζουμε τη γιορτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δράττομαι της ευκαιρίας από τη θέση του υποψηφίου Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΕ ΒΟΛΟΥ, να καλέσω του Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν μαζικά και ζητώ την ψήφο τους για να γίνω η φωνή τους.

Μετά την εκλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιανουάριο, τα μέλη της λαμβάνουν, εκ νέου, στα χέρια τους την τύχη του κόμματος, αυτή την φορά σε τοπικό επίπεδο.

Γι' αυτό τον λόγο όλα τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά στην εκ διαδικασία για να εκλέξουν τα στελέχη εκείνα που θα εργαστούν με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και χωρίς μικροκομματικές εξαρτήσεις για την ανάδειξη, καταρχήν, των προβλημάτων που χρόνια τώρα μαστίζουν την τοπική , αλλά και για την ανασυγκρότηση της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης που, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη η Χώρα μας στην κρίσιμη αυτή συγκυρία που έχει περιέλθει από την ολέθρια της ς ΣΥΡΙΖΑ-.

Οφείλουμε όλοι να μείνουμε ενωμένοι, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ψήφο του ΝεοΔημοκράτη. Η Χώρα και η παράταξή μας έχει ανάγκη όλους και με την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΕ ΒΟΛΟΥ δεσμεύομαι για την ενότητα και διεύρυνση της παράταξής μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση