Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Κάλεσμα Θ. Αθανασού στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Αύριο Κυριακή 3 Απριλίου διεξάγονται οι στην ΝΔ, για την ανάδειξη προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και των μελών που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κόμματος, στις 22-24 Απριλίου.

Αύριο γιορτάζουμε τη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δράττομαι της ευκαιρίας από τη θέση του υποψηφίου Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΕ ΒΟΛΟΥ, να καλέσω του Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν μαζικά και ζητώ την ψήφο τους για να γίνω η φωνή τους.

Μετά την εκλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιανουάριο, τα μέλη της ΝΔ λαμβάνουν, εκ νέου, στα χέρια τους την τύχη του κόμματος, αυτή την φορά σε τοπικό επίπεδο.

Γι’ αυτό τον λόγο όλα τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία για να εκλέξουν τα στελέχη εκείνα που θα εργαστούν με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και χωρίς μικροκομματικές εξαρτήσεις για την ανάδειξη, καταρχήν, των προβλημάτων που χρόνια τώρα μαστίζουν την τοπική κοινωνία, αλλά και για την ανασυγκρότηση της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης που, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη η Χώρα μας στην κρίσιμη αυτή συγκυρία που έχει περιέλθει από την ολέθρια της κυβέρνησης -ΑΝΕΛ.

Οφείλουμε όλοι να μείνουμε ενωμένοι, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ψήφο του ΝεοΔημοκράτη. Η Χώρα και η παράταξή μας έχει ανάγκη όλους και με την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΕ ΒΟΛΟΥ δεσμεύομαι για την ενότητα και διεύρυνση της παράταξής μας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση