Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία μεταξύ Πορταριάς – Μακρινίτσας
Κάηκε ολοσχερώς  μονοκατοικία μεταξύ Πορταριάς – Μακρινίτσας

Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία μεταξύ Πορταριάς – Μακρινίτσας

Κάηκε ολοσχερώς έκτασης 80 τ.μ. περίπου, μεταξύ ς και Μακρινίτσας, από που ξέσπασε, στις 9.30 σήμερα το πρωί, από άγνωστη αιτία.

Το σπίτι, ιδιοκτησίας ηλικιωμένου άνδρα είχε καταστραφεί ολοσχερώς όταν έφτασαν επί τόπου οι , καθώς είχε πέσει η σκεπή μέσα στο κτίριο.

Επί τόπου πήγαν πέντε υδροφόρα οχήματα με 17 , που με επικεφαλής τον διοικητή της , πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, συνέβαλαν στον περιορισμό της ς και στη μη επέκτασή της στη γύρω δασώδη περιοχή.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Οι υπολογίζονται σε 25.000 € και 7.000 € οι συσκευές, τα έπιπλα και άλλα υπάρχοντα που βρισκόταν στο σπίτι.

"Αλιεύοντας" την είδηση