Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού
Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης  νερού

Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού

 

Καμπάνια ενημέρωσης αναφορικά με τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού προς τους δημότες και τους επισκέπτες του δήμου οτίου Πηλίου, θα πραγματοποιήσει από τις επόμενες ημέρες η .

 

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί μέσω ενημερωτικών δελτίων τύπων και σποτ, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ανακοινώσεων με για τους τρόπους εξοικονόμησης νερού στην καθημερινή , διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων κ.ά.

Βασικό σύνθημα της δημοτικής αρχής οτίου Πηλίου είναι ότι “είναι υπόθεση και καθήκον όλων μας η ενεργός συμμετοχή στην προσπάθεια περιορισμού της σπατάλης του νερού”.

Σημειώνεται ότι στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητο κατοίκων και επισκεπτών προκειμένου να μην γίνεται σπάταλη του πολυτιμότερου αγαθού.

Υπενθυμίζεται πως έγκαιρα η Νοτίου Πηλίου προχώρησε στην υδρονομέων ς για το 2016, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που αναμένεται να παρουσιαστούν την περίοδο του καλοκαιριού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι προσλήψεις υδρονομέων άρδευσης πραγματοποιούνταν από το μήνα Μάιο και μετά, στη καλύτερη των περιπτώσεων σε όλους τους δήμους.

Αυτή τη φορά ο Νοτίου Πηλίου, λόγω σωστού προγραμματισμού, δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία από τον Μάρτιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση