Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού
Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης  νερού

Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού

 

Κμπάνι ς αναφορικά με τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού προς τους δημότες και τους επισκέπτες του δήμου Νοτίου Πηλίου, θα πραγματοποιήσει από τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή.

 

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί μέσω ενημερωτικών δελτίων τύπων και σποτ, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ανακοινώσεων με συμβουλές για τους τρόπους εξοικονόμησης νερού στην καθημερινή ζωή, ς ενημερωτικών φυλλαδίων κ.ά.

Βασικό σύνθημα της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου είναι ότι “είναι υπόθεση και καθήκον όλων μας η ενεργός συμμετοχή στην προσπάθεια περιορισμού της σπατάλης του νερού”.

Σημειώνεται ότι στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητο κατοίκων και επισκεπτών προκειμένου να μην γίνεται σπάταλη του πολυτιμότερου αγαθού.

Υπενθυμίζεται πως έγκαιρα η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου προχώρησε στην υδρονομέων ς για το 2016, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που αναμένεται να παρουσιαστούν την περίοδο του καλοκαιριού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι υδρονομέων ς πραγματοποιούνταν από το μήνα Μάιο και μετά, στη καλύτερη των περιπτώσεων σε όλους τους δήμους.

Αυτή τη φορά ο Νοτίου Πηλίου, λόγω σωστού προγραμματισμού, δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία από τον Μάρτιο.

"Αλιεύοντας" την είδηση