Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού
Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης  νερού

Καμπάνια ενημέρωσης για περιορισμό της κατανάλωσης νερού

 

Καμπάνια ενημέρωσης αναφορικά με τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού προς τους δημότες και τους επισκέπτες του δήμου Νοτίου Πηλίου, θα πραγματοποιήσει από τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή.

 

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί μέσω ενημερωτικών δελτίων τύπων και σποτ, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ανακοινώσεων με συμβουλές για τους τρόπους εξοικονόμησης νερού στην καθημερινή ζωή, διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων κ.ά.

Βασικό σύνθημα της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου είναι ότι “είναι υπόθεση και καθήκον όλων μας η ενεργός συμμετοχή στην προσπάθεια περιορισμού της σπατάλης του νερού”.

Σημειώνεται ότι στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών προκειμένου να μην γίνεται σπάταλη του πολυτιμότερου αγαθού.

Υπενθυμίζεται πως έγκαιρα η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου προχώρησε στην πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης για το 2016, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που αναμένεται να παρουσιαστούν την περίοδο του καλοκαιριού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι προσλήψεις υδρονομέων άρδευσης πραγματοποιούνταν από το μήνα Μάιο και μετά, στη καλύτερη των περιπτώσεων σε όλους τους δήμους.

Αυτή τη φορά ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, λόγω σωστού προγραμματισμού, δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία από τον Μάρτιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Special Olympics Hellas:Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο - https://t.co/pDl1e18Zd0 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γεράσιμος Βουκελάτος - https://t.co/7wbZzNAWRB -

  • Διευθέτηση της μισθολογικής ανισότητας των Εθελοντών Μακράς Θητείας - https://t.co/jy1UKJoifg -

"Αλιεύοντας" την είδηση