Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»
Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της ΠΟ και την συγκέντρωση κλειδιών από τους εστίασης Μαγνησίας, η βουλευτής Μαγνησίας παρευρέθηκε για να συμπαρασταθεί στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο ικόλαο Βόλου και είχε σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο του  Συλλόγου Εστίασης Μαγνησίας, Στέφανο Στεφάνου, τον Ευάγγελο Μπακίρη πρόεδρο του Συλλόγου εστίασης Αλμυρού και τα μέλη του Συλλόγου που ήταν παρόντα.

Η κα Παπανάτσιου ανέφερε σε δήλωσή της: «Η εστίαση είναι ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση. Η κυβέρνηση δεν ακούει τις που έχουμε καταθέσει στη και δεν παρέχει τη βοήθεια που πρέπει προς τους επαγγελματίες.

Ξαναφέρνει την ίδια συνταγή που απέτυχε το προηγούμενο διάστημα και έχουμε φτάσει σε σημείο και οι επιχειρήσεις να είναι αβοήθητες και η οικονομία να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πρέπει να δοθεί ουσιαστική βοήθεια στους επιχειρηματίες όπως να δίνεται το ενοίκιο απευθείας από το , να μην είναι επιστρεπτέες οι προκαταβολές, η παγίων να γίνει με τη μορφή επιδότησης και όχι δανείου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά . Πρέπει να υπάρξει ένα σημαντικό κούρεμα των χρεών, ώστε να μπορέσουν οι την επόμενη μέρα.

Η σχέση ΑΕΠ και χρέους είναι κακή και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μαξιλάρι των 37 δις που άφησε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει ανάταξη της οικονομίας, αν υπάρχει αυτό ακόμη, όπως μας διαβεβαιώνει η κυβέρνηση.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση