Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»
Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της ΠΟΕΣΕ και την συγκέντρωση κλειδιών από τους επαγγελματίες εστίασης Μαγνησίας, η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου παρευρέθηκε για να συμπαρασταθεί στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Βόλου και είχε σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο του  Συλλόγου Εστίασης Μαγνησίας, Στέφανο Στεφάνου, τον Ευάγγελο Μπακίρη πρόεδρο του Συλλόγου εστίασης Αλμυρού και τα μέλη του Συλλόγου που ήταν παρόντα.

Η κα Παπανάτσιου ανέφερε σε δήλωσή της: «Η εστίαση είναι ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση. Η κυβέρνηση δεν ακούει τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει στη Βουλή και δεν παρέχει τη που πρέπει προς τους επαγγελματίες.

Ξαναφέρνει την ίδια συνταγή που απέτυχε το προηγούμενο διάστημα και έχουμε φτάσει σε σημείο και οι επιχειρήσεις να είναι αβοήθητες και η οικονομία να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πρέπει να δοθεί ουσιαστική βοήθεια στους επιχειρηματίες όπως να δίνεται το ενοίκιο απευθείας από το κράτος, να μην είναι επιστρεπτέες οι προκαταβολές, η επιδότηση παγίων να γίνει με τη μορφή επιδότησης και όχι δανείου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Πρέπει να υπάρξει ένα σημαντικό κούρεμα των χρεών, ώστε να μπορέσουν οι επαγγελματίες την επόμενη μέρα.

Η σχέση ΑΕΠ και χρέους είναι κακή και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μαξιλάρι των 37 δις που άφησε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει ανάταξη της οικονομίας, αν υπάρχει αυτό ακόμη, όπως μας διαβεβαιώνει η κυβέρνηση.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση