Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»
Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Κ. Παπανάτσιου: « Η εστίαση ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη κρίση»

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της ΠΟΕΣΕ και την συγκέντρωση κλειδιών από τους εστίασης Μαγνησίας, η Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου παρευρέθηκε για να συμπαρασταθεί στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο και είχε σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο του  Συλλόγου Εστίασης Μαγνησίας, Στέφανο Στεφάνου, τον Ευάγγελο Μπακίρη πρόεδρο του Συλλόγου εστίασης Αλμυρού και τα μέλη του Συλλόγου που ήταν παρόντα.

Η κα Παπανάτσιου ανέφερε σε δήλωσή της: «Η είναι ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο στη συγκεκριμένη . Η κυβέρνηση δεν ακούει τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει στη Βουλή και δεν παρέχει τη βοήθεια που πρέπει προς τους επαγγελματίες.

Ξαναφέρνει την ίδια συνταγή που απέτυχε το προηγούμενο διάστημα και έχουμε φτάσει σε σημείο και οι επιχειρήσεις να είναι αβοήθητες και η οικονομία να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πρέπει να δοθεί ουσιαστική βοήθεια στους επιχειρηματίες όπως να δίνεται το ενοίκιο απευθείας από το κράτος, να μην είναι επιστρεπτέες οι προκαταβολές, η επιδότηση παγίων να γίνει με τη μορφή επιδότησης και όχι δανείου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα ευρωπαϊκά . Πρέπει να υπάρξει ένα σημαντικό κούρεμα των χρεών, ώστε να μπορέσουν οι την επόμενη μέρα.

Η σχέση και χρέους είναι κακή και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μαξιλάρι των 37 δις που άφησε κυβέρνηση του για να γίνει ανάταξη της οικονομίας, αν υπάρχει αυτό ακόμη, όπως μας διαβεβαιώνει η κυβέρνηση.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση