Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Ιστορώντας και μαγειρεύοντας» η νέα εκπομπή της ΕΡΤ Βόλου
«Ιστορώντας και μαγειρεύοντας» η νέα εκπομπή της ΕΡΤ Βόλου

«Ιστορώντας και μαγειρεύοντας» η νέα εκπομπή της ΕΡΤ Βόλου

«Ιστορώντας και μαγειρεύοντας» είναι ο τίτλος της εκπομπής, που φιλοδοξεί να δώσει μία άλλη διάσταση, στην καθημερινή απασχόληση της νοικοκυράς στην κουζίνα, προσδίδοντας γνώσεις και αποκαλύπτοντας την του κάθε προϊόντος.

«Τα φαγητά των φτωχών» είναι το πρώτο της θέμα –αυτό το Σάββατο 13 του μήνα. Διερευνώντας τους καταλόγους των In εστιατορίων επιλέγει εκείνα τα φαγητά με διεθνή ακτινοβολία, που όμως έλκουν την κατ τους, από τα φτωχά νοικοκυριά, διαμέσου των αιώνων –όπως είναι η πίτσα, η τορτίγια, η παέλια, η κρέπα, η πίτα, αλλά και το γνωστό σε όλους μας σουβλάκι.

Οι μουσικές επιλογές, της πρώτης αυτής εκπομπής, ανασύρουν τις ζωντανές ηχογραφήσεις της από το στέκι των Μιλάνων ( 183), περασμένων 10ετιών, «δένοντας» τα φαγητά των φτωχών με τη ρεμπέτικη .

"Αλιεύοντας" την είδηση