Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη
Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη

Ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα το πεδίο ανάπτυξης, σύμφωνα με το Μιχ. Χαραλαμπίδη

«Τα και οι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του νέου σχεδιασμού της χώρας και το πεδίο ανάπτυξης είναι ακόμη ισχυρό χαρτί για την » τόνισε ο πολιτικός επιστήμονας και κοινωνιολόγος Μιχάλης Χαραλαμπίδης, που μίλησε σε εκδήλωση για τη ανάπτυξη που διοργάνωσε το Επιμελητήριο ς προτρέποντας τους της Θεσσαλίας να συγκροτήσουν μια συμμαχία παραγωγών, με ανάλογες κινήσεις σε Πανελλαδική κλίμακα, ώστε να καθορίζουν την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας».

Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη επαναθεμελίωσης και επανασχεδιασμού της χώρας, με ιστορικούς και όχι εκλογικούς – πολιτικούς όρους, ενώ αναλύοντας τις αιτίες που έφτασε η στο σημείο που βρίσκεται σήμερα ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε ότι κανείς δεν ερμηνεύει τους λόγους, γιατί είναι ένοχοι, ενώ εκτίμησε ότι η χώρα μας είναι αδύνατη στην πολιτική παιδεία.

Επίσης εκτίμησε ότι η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να δανείζει, να έχει υψηλά ποσοστά ΑΕΠ και να έχει ενταχθεί στις οικονομικά αναπτυσσόμενες χώρες και εκτίμησε ότι το πιο ισχυρό μας πεδίο είναι η ανάπτυξη. « Η Ελλάδα μπορεί να κάνει πολιτικές έντασης και έχει περιθώριο για αναπτυξιακές πολιτικές έκτασης σε αρκετά πεδία όπως ο » σημείωσε χαρακτηρριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, ο συντονιστής της Ν.Ε. ς του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βογιατζής, ο γενικός γρανμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου Δημ. Βασιλείου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ .

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κ. Τσέλιος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση