Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Υπέρ των καταστηματαρχών διασκέδασης ο Αχ. Μπέος
Υπέρ των καταστηματαρχών διασκέδασης ο Αχ. Μπέος

Υπέρ των καταστηματαρχών διασκέδασης ο Αχ. Μπέος

Υπέρ των καταστηματαρχών διασκέδασης και κατά όσων κάνουν καταγγελίες τάχθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, διαμηνύοντας σε κάθε κατεύθυνση ότι η Δημοτική Αρχή είναι με τους καταστηματάρχες, καθώς η πόλη έχει αλλάξει νοοτροπία.

«Αν υπάρχουν άτομα που έχουν καταγγείλει καταστηματάρχες, τους λέω ότι η Δημοτική Αρχή είναι με τους επιχειρηματίες», είπε ο δήμαρχος προς τους συγκεντρωμένους και πρόσθεσε ότι «αν ένας επιχειρηματίας έχει άδεια για 10 καθίσματα και βγάλει 12, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι».

Επίσης τόνισε ότι ο είναι πλέον μια πόλη με άλλες νοοτροπίες και «θα προσπαθούμε να μην παίρνουμε άδειες, για να δουλεύουν τα καταστήματα, οπότε μην κάνετε τους ρουφιάνους», είπε απευθυνόμενους προς τους καταγγέλλοντες.

Στην Επιτροπή ήρθε εκτός Ημερήσιας Διάταξης προς έγκριση, της Β1 φάσης αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ν. Αγχιάλου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Γαργάλα, που είπε ότι δεν είναι δυνατόν να έρχεται το θέμα εκτός ΗΔ χωρίς ενημέρωση των μελών κι ενώ υπάρχουν ζητήματα ενστάσεων, προτάσεων, περιβάλλον, αρχαιολογικά ζητήματα και ενημέρωσης.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Υπηρεσίας Δόμησης Γιάννης Μαυραντώνης είπε ότι υπήρξε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Σταυρίδη και με τον .Γ. του Δήμου Στέλιο Διαμαντίδη, διότι η διαδικασία καθυστέρησε και η Θεσσαλίας πιέζει να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του χρόνου, διότι υπάρχει κίνδυνος απένταξης από το ΕΣΠΑ.

Ο Κώστας Γαργάλας ζήτησε αναβολή μιας ημέρας, για να διαβάσει την αναθεώρηση, να ενημερωθεί και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ ο δήμαρχος του ζήτησε να μην κάνει προτάσεις και του επιτέθηκε, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές θέσεις του ότι «καταστρέψατε την πόλη 40 χρόνια, δεν σας βλέπουμε» κ.λπ. Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ματθαίος Δραμητινός, απάντησε είναι ότι είναι υποχρέωση της μειοψηφίας να κάνει προτάσεις.

Η αναθεώρηση της Β1 φάσης του ΓΠΑ Ν. Αγχιάλου, εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία.

Επίσης η εξέτασε 30 περιπτώσεις αφαίρεσης αδειών καταστημάτων και προχώρησε στην αφαίρεση δύο, διότι δεν εμφανίστηκαν οι υπεύθυνοι ενώπιον της Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση