Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων
Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων

Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων

Με  «ανοιχτά τα μάτια» παρακολουθεί η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειες κάποιων συλλόγων να σταματήσουν για άλλη μια φορά ένα έργο τεράστιας τουριστικής ς, όπως είναι τα Καταδυτικά Πάρκα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «αυτή τη φορά μετά τα βαρύγδουπα συνθήματα «τα καταδυτικά ξεχάστε τα» μέσα στα πολλά άλλα περί καταστροφολογίας, περί εξόντωσης επαγγελματιών κ.τ.λ. τα οποία δεν συνοδεύονται από καμία μελέτη που να τα τεκμηριώνει, αναφέρονται και στους ξενοδόχους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι «έχουν άγνοια, αλλά μετά αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που θα έχει στην περιοχή η λειτουργία καταδυτικού πάρκου», προσπαθούν να αποδείξουν ότι η μια επαγγελματική ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης.

Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν είχαν επικοινωνήσει με την και είχαν παρουσιάσει τα προβλήματα και τις θέσεις τους και είχαμε συζητήσει επ' αυτών. Δεν ανεχόμαστε άλλο «άναρθρες κραυγές». Η περιοχή έχει υποστεί τα πάνδεινα από κινήσεις πολιτών, οικολόγων, συντεχνιών, οι οποίοι εμποδίζουν με μια «μονοκονδυλιά» οποιαδήποτε .

Η Θεσσαλίας άλλα και ο Περιφερειάρχης, κος Κώστας Αγοραστός, τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον τουρισμό. Χρειαζόμαστε έργα υποδομής, τα οποία μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής ς, η Θεσσαλίας κατορθώνει να τα χρηματοδοτεί.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο «άναρθρες κραυγές», οι οποίες για να δυναμώσουν την οχλαγωγία πλαισιώνονται από «άλλους συλλόγους» και καταλήγουν να χρησιμοποιούν ακόμα και Συλλόγους ονέων. Τους λέμε πάρα πολύ απλά ότι και οι έχουν παιδιά και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος και να βάζουν τη μια επαγγελματική τάξη απέναντι στην άλλη, ειδικά όταν και οι υπόλοιπες επαγγελματικές τάξεις ζουν άμεσα ή έμμεσα από τον τουρισμό.

Καλούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, να μην «ακούνε τις σειρήνες». νώμη μας εμπεριστατωμένη είναι, ακολουθώντας τις διαδικασίες, που αυτός ξέρει, να μην αφήσει να πάει άλλη μια ευκαιρία χαμένη.»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση