Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων
Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων

Υπέρ των καταδυτικών πάρκων η Ένωση Ξενοδόχων

Με  «νοιχτά τ μ» παρακολουθεί η Ένωση Ξενοδόχων τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειες κάποιων συλλόγων να σταματήσουν για άλλη μια φορά ένα τεράστιας τουριστικής ανάπτυξης, όπως είναι τα Καταδυτικά Πάρκα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «αυτή τη φορά μετά τα βαρύγδουπα συνθήματα «τα ξεχάστε τα» μέσα στα πολλά άλλα περί καταστροφολογίας, περί εξόντωσης επαγγελματιών κ.τ.λ. τα οποία δεν συνοδεύονται από καμία μελέτη που να τα τεκμηριώνει, αναφέρονται και στους ξενοδόχους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι «έχουν άγνοια, αλλά μετά αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που θα έχει στην περιοχή η λειτουργία καταδυτικού πάρκου», προσπαθούν να αποδείξουν ότι η μια επαγγελματική ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης.

Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν είχαν επικοινωνήσει με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. και είχαν παρουσιάσει τα προβλήματα και τις θέσεις τους και είχαμε συζητήσει επ' αυτών. Δεν ανεχόμαστε άλλο «άναρθρες κραυγές». Η περιοχή έχει υποστεί τα πάνδεινα από κινήσεις πολιτών, οικολόγων, συντεχνιών, οι οποίοι εμποδίζουν με μια «μονοκονδυλιά» οποιαδήποτε ανάπτυξη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας άλλα και ο Περιφερειάρχης, κος , τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον τουρισμό. Χρειαζόμαστε , τα οποία μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατορθώνει να τα χρηματοδοτεί.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο «άναρθρες κραυγές», οι οποίες για να δυναμώσουν την οχλαγωγία πλαισιώνονται από «άλλους συλλόγους» και καταλήγουν να χρησιμοποιούν ακόμα και Συλλόγους Γονέων. Τους λέμε πάρα πολύ απλά ότι και οι ξενοδόχοι έχουν παιδιά και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος και να βάζουν τη μια επαγγελματική τάξη απέναντι στην άλλη, ειδικά όταν και οι υιπες επαγγελματικές τάξεις ζουν άμεσα ή έμμεσα από τον τουρισμό.

Καλούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, να μην «ακούνε τις σειρήνες». Γνώμη μας εμπεριστατωμένη είναι, ακολουθώντας τις διαδικασίες, που αυτός ξέρει, να μην αφήσει να πάει άλλη μια ευκαιρία χαμένη.»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση