Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ημερίδα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τον πρωτογενή τομέα
Ημερίδα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τον πρωτογενή τομέα

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για τον πρωτογενή τομέα

 

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι-Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στους επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα» διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο   Γεώργιος Βλόντζος, αναπληρωτής καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο  Χρήστος Αθανασίου, καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, αλλά και ο   Κώστας Λάμπρου, πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο  κ.Γιώργος Βλόντζος,  θα αναπτύξει το θέμα «Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας. Ο ρόλος του επιμελητηρίου», ενώ ο καθηγητής  Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την «Προστασία των αγροτικών προϊόντων και την ασφάλεια των τροφίμων».

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως επαγγελματίες στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ελιάς, ελαιολάδου, γάλακτος, αρωματικών φυτών, κ.ά.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα δημοσκόπηση: Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ - https://t.co/nYoGxvXNBs -

  • Συνεχίζεται το ράλι των ελληνικών ομολόγων λόγω Ντράγκι και... εκλογών - https://t.co/OuwAPPCair -

  • Εορτασμός Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας - https://t.co/fyh9jc76yS -

"Αλιεύοντας" την είδηση