Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα στο Δημαρχείο Βόλου για εντομολογικούς εχθρούς στο αστικό πράσινο

Ημερίδα στο Δημαρχείο Βόλου για εντομολογικούς εχθρούς στο αστικό πράσινο

Ημερίδα με θέμα την ενημέρωση των πολιτών για την επικίνδυνη για την υγεία μας κάμπια του πεύκου και άλλους εντομολογικούς εχθρούς στο αστικό , συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο ς και ο , στην ερχόμενη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Δημαρχείο .

Η ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της αντιδημάρχου Πρανίνου Μίνας Καλογήρου και του αναπληρωτή καθηγητή Χ. Αθανασίου του Εργαστηρίου Εντομολογίας του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου ς και έχει στόχο την ενημέρωση των πολιτών, για την επικίνδυνη για την υγεία μας κάμπια του πεύκου και για άλλους σημαντικούς εντομολογικούς εχθρούς του αστικού περιβάλλοντος, με έμφαση στο αστικό και περιαστικό .

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFEPISA, στο οποίο συμμετέχει και το Εργαστήριο Εντομολογίας από το Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και Ιδρύματα από τρεις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στην εκδήλωση θα γίνουν παρουσιάσεις από ομιλητές από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Επιπροσθέτως, θα υπάρξουν και σύντομες παρουσιάσεις από από Πανεπιστήμια και Ιδρύματα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στο θέμα με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση