Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών
Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

Το Επιμελητήριο , συνεχίζοντας την ενημέρωση των επιχειρηματιών του Νομού που αντιμετωπίζουν ζητήματα αποπληρωμής των δανείων τους, διοργανώνει νέα ημερίδα για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά , αυτή τη φορά για την Σκιάθο.

Η νέα ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Μπούρτζι» στην Σκιάθο.

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: οι τραπεζικών δανείων και οφειλών, η δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, τα «κόκκινα» , η προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, ο απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, ο Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια και η χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι Χρήστος αλλιάκης, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την , V.P. Negotiations και Παντελής Βουγατσιώτης, Τραπεζικός διαμεσολαβητής, διαπιστευμένος από την .

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών () και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση