Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών
Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

Το , συνεχίζοντας την των επιχειρηματιών του Νομού που αντιμετωπίζουν ζητήματα αποπληρωμής των δανείων τους, διοργανώνει νέα για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, αυτή τη φορά για την Σκιάθο.

Η νέα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Μπούρτζι» στην Σκιάθο.

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει είναι: οι ρυθμίσεις τραπεζικών δανείων και οφειλών, η αναδιάρθρωση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, τα «κόκκινα» δάνεια, η προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, ο από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, ο Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια και η χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι Χρήστος Γαλλιάκης, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations και Παντελής Βουγατσιώτης, Τραπεζικός , διαπιστευμένος από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών () και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση