Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για την εξωστρέφεια και την στήριξη των επιχειρήσεων
Ημερίδα για την εξωστρέφεια και  την στήριξη των επιχειρήσεων

Ημερίδα για την εξωστρέφεια και την στήριξη των επιχειρήσεων

Διοργανώνει το Ε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Enterprise Greece

Πιστό στην φιλοσοφία του της στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής μας, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χ, το Ε διοργανώνει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Εξωστρέφεια και εργαλεία στήριξης των Επιχειρήσεων».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου ( 176, 2ος όροφος) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece Invest and Trade.

Φιλοδοξία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι να φέρει σε επαφή όσους ασχολούνται με το επιχειρείν ή σκοπεύουν να το κάνουν, με τις πρακτικές και τα εργαλεία που είναι απαραίτητο να ακολουθούν και να εφαρμόσουν, προκειμένου να ασκήσουν μία επιτυχημένη και με μακροπρόθεσμα οφέλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος της Enterprise Greece Invest & Trade Χρήστος Στάικος, ο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ιώργος Πετράκος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Φορέων.

Εισηγήσεις θα γίνουν από τον διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Greece ιώργο Παπαστεργόπουλο, με θέμα «Προϋποθέσεις επιτυχούς εξαγωγικής προσπάθειας και ο ρόλος του Enterprise Greece», από τον προϊστάμενο Κατάρτισης Συμβολαίων και Υποστήριξης Πελατών Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο), Αριστείδη Κρεββατά, με θέμα «Ασφαλιστικό πρόγραμμα ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ», καθώς και από το στέλεχος του All4Greece Αντώνη Τσουκαλά, με θέμα «Παρουσίαση της Πλατφόρμας All4Greece».

Επίσης, η υπεύθυνη /Enterprise Europe Network – Hellas Στέλλα Βαϊνά θα έχει εισήγηση με θέμα «Οι Δράσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, για την υποστήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων», ενώ τέλος θα υπάρξουν εισηγήσεις από τις Τμηματάρχες του Τελωνείου Βόλου Ειρήνη Τσακνάκη και Αθηνά Καλαμβοκά με θέμα «Καθεστώς εξαγωγών – ηλεκτρονικό περιβάλλον – στατιστικά στοιχεία».

Η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις – συζήτηση, ενώ θα χορηγηθούν από τη γραμματεία βεβαιώσεις συμμετοχής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση