Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας
Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδ με θέμ “Παρέχοντας σε μια ανασφαλή εποχή. Η θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον” θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Αμοιρόγλου» του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 – 21:00.

Στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων της η Ελληνική Ένωση για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, σε συνέργεια με την οργάνωση Γυναίκες για την Διεθνή Ασφάλεια – Ελλάς (Women in International , WIIS-Greece), πραγματοποιεί Ημερίδες στην , Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Βόλο, και .

Στόχος είναι η ενημέρωση και ο διάλογος με ενημερωμένους πολίτες σε σχέση με την ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα, τη Συμμετοχική Ασφάλεια (Inclusive ), το ρόλο των Διεθνών θεσμών που συμμετέχει η Ελλάδα, και τη διαμόρφωση προτάσεων για τον «δυνητικό» ρόλο που μπορεί να έχει η Κοινωνία των Πολιτών στην συμμετοχική αντιμετώπιση των θεμάτων.

Η ημερίδα στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 19:00 – 21:00, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο .

Η ημερίδα είναι ανοικτή και απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Επιδιώκεται η όσο γίνεται ευρύτερη συμμετοχή φορέων της τοπικής Κοινωνίας Πολιτών, με έμφαση στη νέα γενιά και τον γυναικείο πληθυσμό, εκπροσώπους της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, των , επιμελητηρίων και των τοπικών ΜΜΕ, πανεπιστημιακών, φοιτητών, αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών κάθε δραστηριότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση