Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας
Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα για τη Ασφάλεια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα “Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Η θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον” θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Αμοιρόγλου» του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 – 21:00.

Στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων της η Ελληνική Ένωση για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, σε συνέργεια με την οργάνωση Γυναίκες για την Διεθνή Ασφάλεια – Ελλάς (Women in International Security, WIIS-Greece), πραγματοποιεί Ημερίδες στην Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Βόλο, και Ιωάννινα.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ο διάλογος με ενημερωμένους πολίτες σε σχέση με την ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα, τη Συμμετοχική Ασφάλεια (Inclusive security), το ρόλο των Διεθνών θεσμών που συμμετέχει η Ελλάδα, και τη διαμόρφωση προτάσεων για τον «δυνητικό» ρόλο που μπορεί να έχει η Κοινωνία των Πολιτών στην συμμετοχική αντιμετώπιση των θεμάτων.

Η ημερίδα στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 19:00 – 21:00, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η ημερίδα είναι ανοικτή και απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Επιδιώκεται η όσο γίνεται ευρύτερη συμμετοχή φορέων της τοπικής Κοινωνίας Πολιτών, με έμφαση στη νέα γενιά και τον γυναικείο πληθυσμό, εκπροσώπους της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων, επιμελητηρίων και των τοπικών ΜΜΕ, πανεπιστημιακών, φοιτητών, αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών κάθε δραστηριότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/KYhYtnuHmU -

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

"Αλιεύοντας" την είδηση