Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προώθησης και ενημέρωσης μελών
Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προώθησης  και ενημέρωσης μελών

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προώθησης και ενημέρωσης μελών

Στη συνάντηση Μαγνησίας

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας συναντήθηκαν με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Θέμα συζήτησης η Προώθησης και Ενημέρωσης Μελών και η παραχώρηση χώρου εντός του Επιμελητηρίου για την υλο αυτής της δράσης.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία της σε συνέχεια του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο Valis Resort με την συμμετοχή των ΟΕΒΕ Θεσσαλίας και Φθιώτιδας. Εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΜ ενημέρωσαν και εξήγησαν τα οφέλη και τις δυνατότητες που προκύπτουν με την δημιουργία μιας τέτοιας Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για τους Επαγγελματίες του Νομού και όχι μόνο. Επισήμαναν πως αυτή η δράση μπορεί να ωφελήσει το Νομό Μαγνησίας οικονομικά.

Στην κατάθεση της πρότασης για την δημιουργία της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας τα οφέλη συνοψίζονται στο τετράπτυχο: Προώθηση – Ενημέρωση – Προσφορά – Ευκολία.

Αναλυτικότερα:

  • Διαδικτυακή παρουσία των μελών ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ με ειδικό άτομο που θα ασχολείται για την καταχώρηση των επιχειρήσεων ακόμη και τηλεφωνικά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις και ενασχόληση από τα μέλη.

  • Εύκολη περιήγηση με δυνατότητα geolocation (γεω-εντοπισμού) της θέσης κάποιου που αναζητάει υπηρεσίες ή επιχειρήσεις μέσα στην μας.

  • Με την παρουσία τους τα μέλη θα συμμετέχουν σε όλες τις εκθέσεις του οργανισμού με την λογική ενός νέου και πλήρους cluster επιχειρήσεων, με δύναμη και αναγνωσιμότητα και την σφραγίδα του ΟΕΒΕΜ.

  • Ενημέρωση των μελών για σημαντικές ανακοινώσεις, ενημερώσεις και διατάξεις όπως πχ νομοθεσίες και οικονομικά θέματα, μέσα από την ιστοσελίδα με ειδικές σελίδες για πρόσβαση μονο από τα μέλη μας αλλά και κατευθείαν στο email τους με εβδομαδιαίες αποστολές άρθρων και ενημερώσεων.

  • Δυνατότητα για δημοσίευση αγγελιών εργασίας! Ένα νέο εργαλείο που θα βοηθήσει και τον επιχειρηματία αλλά και την προσφορά στην κοινωνία, σε έναν κλάδο που έχει έλλειψη στην αγορά καθώς δεν υπάρχει εξειδικευμένη σελίδα αγγελιών εργασίας στην Μαγνησία.

  • Προώθηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, μέσα από ένα συνολικό και σταθερό budget προώθησης στο δίκτυο της google και των social media, για αύξηση της απήχησης και αναγνωσιμότητας της νέας ς και των μελών της.

Δυνατότητες

Δυνατότητα εγγραφής μελών με ετήσια συνδρομή προσφέροντας:

  1. Ηλεκτρονική καταχώρηση της επιχείρησής τους

    1. Καταχώρηση των επιχειρήσεων σε κατηγορίες με πλήρεις περιγραφές: τίτλους, κείμενα, εικόνες, δραστηριότητες, προσφορές

    2. Δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με την επιχείρηση μεσα από την εμφάνιση των στοιχείων επικοινωνίας ή φόρμας επικοινωνίας.

    3. Προβολή σε χάρτη της επιχείρησης

  2. Τηλεφωνική και γενικά άμεση υποστήριξη με τον εξειδικευμένο υπάλληλό μας

  3. Πρόσβαση με κωδικούς σε εξειδικευμένα θέματα ειδικά για τις επιχειρήσεις, επιλεγμένα από επαγγελματίες συνερ (νομικούς, λογιστές κλπ)

  4. Πρόσβαση με κωδικούς σε για διαγωνισμούς δήμων ανά περιοχή.

  5. Δυνατότητα δημοσίευσης αγγελίας εργασίας στην εξειδικευμένη σελίδα με εύκολη καταχώρηση (μέσω email ή τηλεφώνου).

Διασφάλιση της Επιτυχίας του εγχειρήματος

Κλειδί της σίγουρης επιτυχίας του project θα είναι:

Α. Η διάθεση αποκλειστικού μηνιαίου budget για τη προώθηση της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις σε αναζητήσεις επισκεπτών αλλά και θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα μας.

Β. Η πρόσληψη εξειδικευμένου ατόμου μέσω προγράμματος επιδότησής που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις λειτουργίες της ιστοσελίδας και θα βοηθάει στις καταχωρήσεις και δημοσιεύσεις, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις από τα μέλη.

Γ. Η συνεχής ενημέρωση της σελίδας με νέο υλικό και άρθρα, κρατώντας το ενδιαφέρον αλλά και τη χρησιμότητα σε υψηλά επίπεδα, ενώ τα εργαλεία μας για ενημερώσεις για διαγωνισμούς αλλά και η δημοσίευση αγγελιών εργασίας για το κοινό θα κρατήσει το ενδιαφέρον ψηλά και στα μέλη μας αλλά και στην τοπική (και όχι μονο) κοινωνία γενικά.

Η ΟΕΒΕΜ παρουσίασε τις θέσεις της και αναμένεται νέα συνάντηση όπου θα κατατεθεί το οριστικοποιημένο χρονοδιάγραμμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση