Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό
Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό

Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό

Μετά την αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους βλαβών της ΔΕΗ

Αποκαταστάθηκαν οι  πολλές βλάβες που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία σε , Βόλο και Αλμυρό, με αποτέλεσμα αργά το μεσημέρι να έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση σε ένα μεγάλο ποσοστό.

Από το πρωί σήμερα  συνεργεία της και του συνεργαζόμενου  εργολάβου  ελαχιστοποίησαν τις πολλές βλάβες στην περιφέρεια, καθώς αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στο και στην Τσαγκαράδα, όπως και στην περιοχή του Αλμυρού, όπου υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες σε χωριά που αντιμετωπίζονται.

Επίσης, υπό έλεγχο βρίσκονται οι εκατοντάδες βλάβες που υπήρχαν στο Βόλο και περιφερειακά, με αποτέλεσμα αργά το μεσημέρι να παραμένουν χωρίς   η , ο Ιωλκού, μικρή περιοχή του Λουζίνικου και τμήμα της βρύσης Αδάμαινα στην Πορταριά.

Εν τω μεταξύ, λόγω μη λειτουργίας μιας φάσης στο κέντρο του , μεταξύ Τ. Οικονομάκη και Λώρη, δεν λειτουργούν τα ασανσέρ πολυκατοικιών και τα συνεργεία της θα επισκευάσουν το πρόβλημα αύριο Σάββατο, καθώς την υπόλοιπη σημερινή μέρα θα την εκμεταλλευτούν για τις περιοχές που δεν έχουν καθόλου και έχουν προτεραιότητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση