Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό
Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό

Ηλεκτροδοτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό

Μετά την αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους βλαβών της ΔΕΗ

Αποκαταστάθηκαν οι  πολλές βλάβες που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία σε Πήλιο, Βόλο και Αλμυρό, με αποτέλεσμα αργά το μεσημέρι να έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση σε ένα μεγάλο ποσοστό.

Από το πρωί σήμερα  συνεργεία της και του συνεργαζόμενου  εργολάβου  ελαχιστοποίησαν τις πολλές βλάβες στην περιφέρεια, καθώς αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στο Δήμο Ν. Πηλίου και στην Τσαγκαράδα, όπως και στην περιοχή του Αλμυρού, όπου υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες σε χωριά που αντιμετωπίζονται.

Επίσης, υπό έλεγχο βρίσκονται οι εκατοντάδες βλάβες που υπήρχαν στο Βόλο και περιφερειακά, με αποτέλεσμα αργά το μεσημέρι να παραμένουν χωρίς ρεύμα  η Ανακασιά, ο Αγ. Γεώργιος Ιωλκού, μικρή περιοχή του Λουζίνικου και τμήμα της βρύσης Αδάμαινα στην Πορταριά.

Εν τω μεταξύ, λόγω μη λειτουργίας μιας φάσης στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ Τ. Οικονομάκη και Λώρη, δεν λειτουργούν τα ασανσέρ πολυκατοικιών και τα συνεργεία της θα επισκευάσουν το πρόβλημα αύριο Σάββατο, καθώς την υπόλοιπη σημερινή μέρα θα την εκμεταλλευτούν για τις περιοχές που δεν έχουν καθόλου ρεύμα και έχουν προτεραιότητα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση