Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Με κύριο θέμα την όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «Πηλέας» στα Πηλίου, συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Οικονομική του δήμου την ερχόμενη Τρίτη στη 1.00 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο συμφωνητικό μίσθωσης έληξε στις του 2014, ενώ σύμφωνα με τους όρους που προτείνονται, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε εννιά χρόνια ενώ ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν το χρησιμοποιεί χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.

Το ελάχιστον μίσθιο για ένα χρόνο ορίζεται σε 10.000 ευρώ, ήτοι 833,33 ευρώ το μήνα, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο ανάλογα με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού.

Επίσης η οικονομική καλείται να καταρτίσει τους όρους και τη της διακήρυξης για την κατασκευή της πεζογέφυρας στον Κραυσίνδωνα κοντά στην οδό Αγίου Γεωργίου, προϋπολογισμού 77.000 ευρώ.

Επιπλέον η επιτροπή θα καταρτίσει τους όρους διακήρυξης του έργου «Έργα πυροπροστασίας 2016», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, όπως και του έργου «αποκατάστασης ζημιών δικτύων δημοτικού φωτισμού για το 2016, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και επέκτασης δημοτικού φωτισμού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Τέλος η επιτροπή θα εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής 4.511 ευρώ για την έκδοση παραβόλων ΚΤΕΟ, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη τεχνικού ελέγχου των οχημάτων του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

  • #καύσωνας: Με 44άρια η «άφιξη» του Αυγούστου #καύσωνας - https://t.co/GHZVaI2uo0 -

  • Φωτιά στην Αχαΐα: «Βελτιωμένη» η εικόνα στο πύρινο μέτωπο – Ο πρώτος απολογισμός - https://t.co/yIpz6Gk3UH… -

"Αλιεύοντας" την είδηση