Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Με κύριο θέμα την έγκριση όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου, συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η του δήμου Βόλου την ερχόμενη Τρίτη στη 1.00 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο συμφωνητικό μίσθωσης έληξε στις 15 Δεκεμβρίου του 2014, ενώ σύμφωνα με τους όρους που προτείνονται, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε εννιά χρόνια ενώ ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν το χρησιμοποιεί χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.

Το ελάχιστον μίσθιο για ένα χρόνο ορίζεται σε 10.000 , ήτοι 833,33 το μήνα, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο αν με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού.

Επίσης η οικονομική καλείται να καταρτίσει τους όρους και τη της ς για την κατασκευή της πεζογέφυρας στον Κραυσίνδωνα κοντά στην οδό Αγίου Γεωργίου, προϋπολογισμού 77.000 ευρώ.

Επιπλέον η θα καταρτίσει τους όρους ς του έργου «Έργα πυρος 2016», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, όπως και του έργου «αποκατάστασης ζημιών δικτύων δημοτικού φωτισμού για το 2016, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και επέκτασης δημοτικού φωτισμού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Τέλος η επιτροπή θα εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής 4.511 ευρώ για την έκδοση παραβόλων ΚΤΕΟ, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη τεχνικού ελέγχου των οχημάτων του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση