Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Με κύριο θέμα την έγκριση όρων της ς για την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου, συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλου την ερχόμενη Τρίτη στη 1.00 το μεσημέρι.

α σημειωθεί ότι το προηγούμενο συμφωνητικό μίσθωσης έληξε στις 15 Δεκεμβρίου του 2014, ενώ σύμφωνα με τους όρους που προτείνονται, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε εννιά χρόνια ενώ ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν το χρησιμοποιεί χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.

Το ελάχιστον μίσθιο για ένα χρόνο ορίζεται σε 10.000 , ήτοι 833,33 το μήνα, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο ανάλογα με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού.

Επίσης η οικονομική καλείται να καταρτίσει τους όρους και τη σύνταξη της διακήρυξης για την κατασκευή της πεζογέφυρας στον Κραυσίνδωνα κοντά στην οδό Αγίου εωργίου, προϋπολογισμού 77.000 ευρώ.

Επιπλέον η επιτροπή θα καταρτίσει τους όρους διακήρυξης του έργου «Έργα πυρος », προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, όπως και του έργου «αποκατάστασης ζημιών δικτύων δημοτικού φωτισμού για το , προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και επέκτασης δημοτικού φωτισμού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Τέλος η επιτροπή θα εγκρίνει την έκδοση χρηματικού ενττος προπληρωμής 4.511 ευρώ για την έκδοση παραβόλων ΚΤΕΟ, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη τεχνικού ελέγχου των οχημάτων του Δήμου.

"Αλιεύοντας" την είδηση