Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων
Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

“Με τη λήξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τη βαθιά μου ικανοποίηση και τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην άρτια και απολύτως επιτυχημένη αυτή διοργάνωση.” Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. , μετά λήξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων.

Ο κ. πρόσθεσε: “Οφείλω ιδιαίτερη μνεία στις συγκινητικές, ανιδιοτελείς προσπάθειες των δεκάδων εθελοντών μας που αγόγγυστα συνέβαλαν τα μέγιστα στην , ενώ συγκίνηση αλλά και περηφάνια διακατέχουν όλους μας για τους ές των σχολείων μας και τους δασκάλους τους, που με την τελετή έναρξης εντυπωσίασαν τους πάντες και διαφήμισαν την πόλη σε όλη την και την Ευρώπη.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που ανέλα και έφεραν σε πέρας τη διοργάνωση, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Τέλος εκφράζω τα συγχαρητήρια, αλλά και την ευγνωμοσύνη όλων μας, στους μας, που μας έκαναν τόσο υπερήφα αναδεικνυόμενοι Πρωτ Ευρώπης αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του Βόλου, που με τη συγκλονιστική και υποδειγματική παρουσία του βοήθησε σημαντικά στη μεγάλη προσπάθεια.

Η κοινωνία του Βόλου απέδειξε, χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ότι διαθέτει αστείρευτες δημιουργικές δυνάμεις και ότι είναι έτοιμη να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ς στην ευημερία, αγωνιζόμενη και δημιουργώντας στο πλευρό της σημερινής Δημοτικής Αρχής”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση