Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων
Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

Ικανοποίηση δημάρχου Βόλου για την επιτυχή διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

“Με τη λήξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τη βαθιά μου ικανοποίηση και τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην άρτια και απολύτως επιτυχημένη αυτή διοργάνωση.” Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, μετά λήξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων.

Ο κ. Μπέος πρόσθεσε: “Οφείλω ιδιαίτερη μνεία στις συγκινητικές, ανιδιοτελείς προσπάθειες των δεκάδων εθελοντών μας που αγόγγυστα συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία, ενώ συγκίνηση αλλά και περηφάνια διακατέχουν όλους μας για τους των σχολείων μας και τους δασκάλους τους, που με την έναρξης εντυπωσίασαν τους πάντες και διαφήμισαν την πόλη σε όλη την και την .

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας τη διοργάνωση, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Τέλος εκφράζω τα συγχαρητήρια, αλλά και την ευγνωμοσύνη όλων μας, στους αθλητές μας, που μας έκαναν τόσο υπερήφανους αναδεικνυόμενοι Πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του Βόλου, που με τη συγκλονιστική και υποδειγματική παρουσία του βοήθησε σημαντικά στη μεγάλη προσπάθεια.

Η κοινωνία του Βόλου απέδειξε, χωρίς καμιά αμφισβήτηση, ότι διαθέτει αστείρευτες δημιουργικές δυνάμεις και ότι είναι έτοιμη να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της επιστροφής στην ευημερία, αγωνιζόμενη και δημιουργώντας στο πλευρό της σημερινής Δημοτικής Αρχής”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση