Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.
Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.

Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.

Τ ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδίνη χθες Δευτέρα 21.12.2020 και σήμερα Τρίτη 22.12.2020 εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωναϊού.

Ειδικότερα, χθες Δευτέρα επισκέφθηκε το ηροκομείο Βόλου και το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες, ενώ σήμερα επισκέφθηκε το , την ΕΛΕΠΑΠ και την Κιβωτό του Κόσμου,  χαρίζοντας δώρα και γλυκά στα παιδιά.

Αύριο θα επισκεφθεί το Σουρλίγκειο ηροκομείο στα .

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες ς και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή την περίοδο οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στα Ιδρύματα, να τα  στηρίζουμε και να ενισχύουμε το έργο τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μας αισθάνονται κοντά τους σαν μία μεγάλη αγκαλιά.»

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας και περιορισμού που εφαρμόζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού αναβάλλεται η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων έμπροσθεν του Διοικητηρίου για τα παιδιά του νομού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ασφαλείας και προστασίας με δώρων και άλλες εορταστικές , που θα συνάδουν με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση