Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.
Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.

Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μ.Σ.

Τα ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδίνη χθες Δευτέρα 21.12.2020 και σήμερα Τρίτη 22.12.2020 εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωναϊού.

Ειδικότερα, χθες Δευτέρα επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου και το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες, ενώ σήμερα επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, την ΕΛΕΠΑΠ και την Κιβωτό του Κόσμου,  χαρίζοντας δώρα και γλυκά στα .

Αύριο θα επισκεφθεί το Σουρλίγκειο Γηροκομείο στα Κανάλια.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες αγάπης και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή την περίοδο οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στα Ιδρύματα, να τα  στηρίζουμε και να ενισχύουμε το τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μας αισθάνονται κοντά τους σαν μία μεγάλη αγκαλιά.»

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας και περιορισμού που εφαρμόζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού αναβάλλεται η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων έμπροσθεν του Διοικητηρίου για τα του νομού.

Η θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την άρση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας με διανομή δώρων και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, που θα συνάδουν με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

  • Φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - https://t.co/vtKdMWO2fB… -

"Αλιεύοντας" την είδηση