Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ειδικό Σήμα Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς στη συνοικία Χιλιαδού
Ειδικό Σήμα Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς στη συνοικία Χιλιαδού

Ειδικό Σήμα Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς στη συνοικία Χιλιαδού

Σήμερ πρελήφθη από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το Ειδικό Σήμα Καταλληλότητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς που προορίζεται για την νέα στη συνοικία “” του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του υπ'αριθμ. 28492/18.5.2009 (ΦΕΚ 931 Β) και του 27934/25.7.2014 (ΦΕΚ2029 Β) πρωτ. αποφάσεων.

Είναι η πρώτη πιστοποιημένη που ολοκληρώθηκε από το Δήμο Βόλου και δόθηκε προς χρήση στους πολίτες στην περιοχή Χιλιαδού μεταξύ των οδών Κουντουριώτου – ιάννη Δήμου τον Ιούλιο του 2015.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο Βόλου πρωτοπορεί στην κατασκευή νέων παιδικών χαρών σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και η παιδική χαρά στη “Χιλιαδού” είναι η πρώτη πιστοποιημένη από το Υπουργείο Εσωτερικών σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σημειώνεται επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη η ανακατασκευή της παιδικής χαράς των Άνω Λεχωνίων, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών Νέας Αγχιάλου, ς, Αλλης Μεριάς, Ελικοδρομίου Νέας Ιωνίας και φυσικά του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο, η οποία θα είναι πρότυπη παιδική χαρά ανάλογη αυτών που βλέπουμε στις ευρωπαϊκές .

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του και υπογράμμισε ότι με το σήμα αυτό πιστοποιείται ουσιαστικά και η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε νέους χώρους κατάλληλους και ασφαλής για τα παιδιά μας.

Είναι ένας από τους στόχους που έβαλε η νέα Δημοτική Αρχή από το ξεκίνημά της, μόνο που τ αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπόσχεται, πρωτοπορώντας παράλληλα σε όλη τη Θεσσαλία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση