Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και για άπορες οικογένειες στην Αντιπεριφέρεια
Είδη πρώτης ανάγκης  για  πρόσφυγες και για άπορες οικογένειες στην Αντιπεριφέρεια

Είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και για άπορες οικογένειες στην Αντιπεριφέρεια

Πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης τόσο για τους , όσο και για άπορες οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό η και Σποράδων.

Δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και την ευαισθησία της σε μεγάλα θέματα όπως το προσφυγικό, αλλά και το ότι συμπολίτες ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, η και Σποράδων έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών και αγαθών με σημαντικούς συμμάχους τους απλούς , τα σχολεία, τους συλλόγους και τους φορείς, τους οποίους ευχαριστεί θερμά.

Μεταξύ αυτών που έχουν συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και στηρίζουν την προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων είναι και ο Παπάζογλου. εκπαιδευτικοί και μαθητές επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22-04-2016 την αντιπεριφερειάρχη , παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Γ. Κίτσιου , την οποία ενημέρωσαν για τα υλικά που συγκέντρωσαν και της απέδωσαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία που πήρε ως να συγκεντρωθούν ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και γενικά είδη πρώτης ανάγκης για τους , αλλά και τις άπορες οικογένειες που διαμένουν στο Νομό Μαγνησίας.

Από την πλευρά της η κα. ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι έχουν συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει εντυπωσιαστεί αλλά και συγκινηθεί από την τεράστια συμμετοχή των απλών πολιτών, των σχολείων, των φορέων και των συλλόγων του Νομού, οι οποίοι απλόχερα προσφέρουν ό,τι μπορούν, δίνοντας από το υστέρημά τους και αγοράζουν οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στους πρόσφυγες, στους ανθρώπους αυτούς που εδώ και χρόνια δοκιμάζονται από τον πόλεμο και τώρα από την προσφυγιά, αλλά και στους συμπολίτες μας οι οποίοι ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας και σε συνθήκες εξαθλίωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

  • Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας   #αθλητικόςεξοπλισμός - https://t.co/CY6RweOHVu -

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

"Αλιεύοντας" την είδηση