Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Η νεολαία δεν πολεμάει για την ολιγαρχία»
«Η νεολαία δεν πολεμάει για την ολιγαρχία»

«Η νεολαία δεν πολεμάει για την ολιγαρχία»

Έξω από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Ν. Ιωνία, όπου στεγάζεται η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας και ανήρτησαν πανό με το σύνθημα «Η νεολαία δεν πολεμάει για την ολιγαρχία», έξω από την πύλη του στρατοπέδου, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη, μετά την επίθεση του στο Παρίσι.

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η έξοδος των εξοδούχων, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η πολεμική μηχανή της ΕΕ και του Ο δεν δουλεύει μόνο και κυρίως για την επικράτηση στο πεδίο τον ενδοκαπιταλιστικών ανταγωνισμών, που οξύνονται στο έδαφος της ς, αλλά για την αντιμετώπιση του «εσωτερικού εχθρού», που άλλοτε παίρνει τη μορφή των εργατικών διεκδικήσεων ενάντια στην εργοδοσία και τους εθνικούς και υπερεθνικούς μηχανισμούς στήριξης της και άλλοτε τη μορφή των εξαθλιωμένων μεταναστών που παλεύουν για τη ζωή τους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει λόγο για ιεράρχηση του στόχου και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- με την κατασταλτική επιχείρηση της Αστυνομίας εναντίων των μεταναστών, τις ασκήσεις ανας εργοστασίων στην Κοζάνη από το Στρατό, αλλά και την «Παρμενίων» που για πρώτη φορά είχε ως σενάριο την αντιμετώπιση ς. Όπως αναφέρει ο πόλεμος για τον οποίο ετοιμάζονται δεν αφορά την ααράθεση μεταξύ κάποιων κρατών, αλλά την ααράθεση του κεφαλαίου ενάντια στον κόσμο της εργασίας ανεξαρτήτου εθνικότητας, φυλής και θρησκείας.

«Η νεολαία δεν έχει καμία δουλειά να γίνει αναλώσιμη ύλη στα κανόνια του πλούτου. Δε θα πολεμήσουμε για την ολιγαρχία. Ο δικός μας πόλεμος είναι αντικαπιταλιστικός, ενάντια στους σφετεριστές του πλούτου», σημειώνεται σε σχετική .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση