Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η ΕΒΟΛ για τη φημολογία περί ρύπανσης του Σεσκουλιώτη
Η ΕΒΟΛ για τη φημολογία περί ρύπανσης του Σεσκουλιώτη

Η ΕΒΟΛ για τη φημολογία περί ρύπανσης του Σεσκουλιώτη

Απάντηση στη φημολογία ότι είναι η βιομηχανία που ρυπαίνει τον Σεσκουλιώτη με αποτέλεσμα συχνά στον χείμαρρο να παρατηρούνται αφροί και σημάδια μόλυνσης, δίνει η γαλακτοβιομηχανία . Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, υποστηρίζεται πως η προστατεύει το και μάλιστα σύντομα θα ανακοινώσει με ποιους τρόπους το κάνει αυτό, ωστόσο, επισημαίνεται πως η του Σεσκουλιώτη συνεχίζεται και γι αυτό έχει σταλεί σχετική επιστολή προς την Περιφέρεια και τη ΔΕΥΑΜΒ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΕΒΟΛ σχετικά με όλα τα θέματα τα οποία προέκυψαν όλες αυτές τις ημέρες και έχουν σχέση με το , για όλα αυτά τα οποία ελέχθησαν και λέγονται καθημερινώς δεν είπε τίποτα και ούτε πρόκειται να πει μέχρις ότου ξεκαθαρίσει πλήρως το όλο θέμα.

Δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι από εκείνες τις βιομηχανίες που τιμούν το περιβάλλον με πράξεις και όχι με λόγια. Σύντομα θα αναφερθεί  με ποιους τρόπους τιμά το περιβάλλον, και ποιες παρεμβάσεις έχει κάνει.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο κρίνει σκόπιμο ότι πρέπει να σιωπά γιατί αρκετά προβλήματα έχει ο Νομός μας. Η Χώρα μας είναι σε κρίσιμη καμπή και οι ώρες απαιτούν όλοι μας από όποιο μετερίζι είναι ο καθένας να είναι προσεκτικός και φειδωλός σε αυτά που λέει. Σύντομα θα δοθούν προς όλους και για όλα απαντήσεις.

Για σήμερα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε τα εξής: Η στον Σεσκλιώτη συνεχίζεται. Στην ίδια τάφρο είναι συγκεντρωμένα και συγκεντρώνονται καθημερινά τα ίδια λύματα.

Με επιστολή η οποία στάλθηκε στην Περιφέρεια και στην ΔΕΥΑΜΒ ζητούμε να γίνει άμεσα, σήμερα  και όχι αύριο από όλες τις αρμόδιες και για όλα τα θέματα που αφορούν την μόλυνση του περιβάλλοντος στην Α ΒΙΠΕ, εντός και εκτός του εργοστασίου μας αλλά κυρίως να γίνει για το ποιος συνεχίζει να μολύνει ακόμη τον Σεσκλιώτη.

Να ληφθούν επιτόπου και να υπάρξει έλεγχος με διασταυρώσεις και να δοθούν σε όλους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα και η διαφάνεια των ελέγχων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση