Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Οι δράσεις του 2014 του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»
Οι δράσεις του 2014 του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Οι δράσεις του 2014 του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

 

 

Την Κυριακή 22 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Στη διάρκεια της λογοδοσίας για το 2014, αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και που έθεσαν ως προτεραιότητα τη διαμόρφωση συνθηκών αλληλοαποδοχής των ΑμεΑ και ειδικότερα των μελών του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» με το κοινωνικό σύνολο, τη δικαιωματική προσέγγιση της διασφάλισης προσβασιμότητας υποδομών, υπηρεσιών και αγαθών ως της βασικής προϋπόθεσης για την ισότιμη συμμετοχή στο κοινωνικό – οικονομικό γίγνεσθαι και την προώθηση και προαγωγή των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Υπεβλήθη και εγκρίθηκε η Έκθεση Ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Οικονομικός απολογισμός και ο Ισολογισμός Ταμείου, καθώς επίσης και ο Προϋπολογισμός του 2015.
Στη συνέχεια της Συνέλευσης και στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών, το Δ.Σ. ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη συνεργασίας με το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης (Κε.Συ.Σ.Ε.).
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γεν. Γραμματέας κ. Πέτρος Μπέλλος, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη μας και το Κε.Συ.Σ.Ε. θα μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης (Κε.Συ.Σ.Ε.) είναι ένα διεπιστημονικό κέντρο που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2011 στην πόλη του Βόλου και παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική, στήριξη και ενημέρωση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Οι υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό (ψυχολόγους, νομικούς, κοινωνικό λειτουργό).

Στη συνέχεια οι κα Βλάχου Άννα (Ψυχολόγος) και Φραγγογιάννη Μαρίτα (Ψυχολόγος) ανέπτυξαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κε.Συ.Σ.Ε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση