Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο
Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο

Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο

Στο Βόλο έκαναν στάση, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, οι αρχηγοί του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ο δύο αρχηγοί επέστρεφαν από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όπου παρέστησαν στις εορταστικες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για τον αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειο Παπαγεωργίου και τον αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Αθανάσιο Αθανασόπουλο, που έφτασαν στο Βόλο στις 4.00 το απόγευμα και επισκέφθηκαν την και το Κεντρικό Βόλου.

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, συναντήθηκε με τον διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης αρχιπλοίαρχο Αντώνη Πάπο και τον λιμενάρχη Βόλου, πλοίαρχο Μανώλη Κανάλη και τους συνεχάρη για την ποιότητα του προσωπικού και τις καλές που προσφέρουν στους πολίτες, ενώ συζήτησαν υπηρεσιακά θέματα.

Όσον αφορά τον αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος τόνισε ότι ο μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα και πρόσθεσε ότι τα πρόσφατα παραδείγματα της Σκοπέλου και της Αθήνας, δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά και τις δυσκολίες που υπάρχουν, το Πυροσβεστικό Σώμα προχωράει μπροστά.

Για το θέμα του κτιρίου που στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ο αντιστράτηγος δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί η κατάσταση, προσθέτοντας ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και το ιδιο ισχύει και για πολλά κτίρια ανά τη χώρα που χρειάζονται παρεμβάσεις.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε συνάντηση με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχο Νίκο Μιχαλάκη και τον διοικητή της Π.Υ. Βόλου, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση