Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο
Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο

Οι αρχηγοί Λιμενικού και Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο Βόλο

Στο Βόλο έκαναν στάση, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, οι αρχηγοί του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ο δύο αρχηγοί επέστρεφαν από την της Θεσσαλονίκης, όπου παρέστησαν στις εορταστικες .

Πρόκειται για τον αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειο Παπαγεωργίου και τον αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Αθανάσιο Αθανασόπουλο, που έφτασαν στο Βόλο στις 4.00 το απόγευμα και επισκέφθηκαν την και το .

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, συναντήθηκε με τον διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης αρχιρχο Αντώνη Πάπο και τον λιμενάρχη , ρχο Μανώλη Κανάλη και τους συνεχάρη για την ποιότητα του προσωπικού και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες, ενώ συζήτησαν υπηρεσιακά θέματα.

Όσον αφορά τον αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος τόνισε ότι ο μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα και πρόσθεσε ότι τα πρόσφατα παραδείγματα της Σκοπέλου και της Αθήνας, δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά και τις δυσκολίες που υπάρχουν, το Πυροσβεστικό Σώμα προχωράει μπροστά.

Για το θέμα του κτιρίου που στεγάζεται η , ο αντιστράτηγος δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί η κατάσταση, προσθέτοντας ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και το ιδιο ισχύει και για πολλά κτίρια ανά τη χ που χρειάζονται παρεμβάσεις.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε συνάντηση με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχο Νίκο Μιχαλάκη και τον διοικητή της Π.Υ. , πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση