Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ σε έργα που εκτελούνται στη Μαγνησία
Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ σε έργα που εκτελούνται στη Μαγνησία

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ σε έργα που εκτελούνται στη Μαγνησία

Την εξέλιξη των εργασιών στην οδό -Κανάλια, στην Οδό και στον κόμβο στα Αστέρια, παρακολούθησε η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά τη διάρκεια περιοδείας της σε του Νομού, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας.

Αρχικά βρέθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κερασιάς-Κανάλια, όπου είναι σε εξέλιξη οι αποκατάστασης των βλαβών που προκλήθηκαν από , συνολικού προϋπολογισμού 880.000,00 €.

Για την αποκατάσταση των βλαβών προβλέπονται , όπως, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης  από συρματοκιβώτια (σαραζανέτ) σε τμήματα της οδού  που προκλήθηκαν καθιζήσεις  και  καταπτώσεις πρανών, αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος και καθαρισμός κοιτών ποταμών & ρεμάτων.

Ακολούθως μετέβη στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτικών, συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε συνεχή τμήματα για  την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος και την ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων για την αποκατάσταση της ομαλότηταw, την κατασκευή τεχνικών για την ομαλή παροχέτευση της επιφανειακής ροής των υδάτων επί της οδού,  την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας και την επέκταση ηλεκτροφωτισμού .

Αποξηλώθηκαν κατεστραμμένα στηθαία και τοποθετήθηκαν συνολικά 3.000,00μ. νέα στηθαία, τοποθετήθηκαν  47,00 ιστοί  ηλεκτροφωτισμού σε μήκος 2.000,00 μ. στην Εθνική οδό Βόλου –Λάρισας στην θέση κόμβου Σέσκλου έως πρατήριο Παπαμήτρου, ανακατασκευάστηκαν 5.000,00 μ.  με νέο  ασφαλτοτάπητα και αντιολισθηρής στρώσης κυκλοφορίας  και προβλέπεται και πλήρη διαγράμμιση σε όλο το μήκος της οδού.

Στη συνέχεια η κ. Κολυνδρίνη πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. 34 (Αστέρια).

Αντικείμενο του έργου είναι: στην θέση «ΑΣΤΕΡΙΑ» και στην έξοδο της περιφερειακής οδού Π19 και στην συμβολή της με την Ε.Ο. 34 (οδός Βόλου – Αγριάς), η μετατροπή του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου με σηματοδότηση, σε κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου.

Σε δηλώσεις της η   ανέφερε: «επισκέφθηκα με υπηρεσιακούς παράγοντες σημαντικά οδικά του νομού μας, τα οποία υλοποιεί η . Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, ιεραρχούμε και πραγματοποιούμε έργα σε ολόκληρο το νομό, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και πολιτών».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση