Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εργαζόμενοι: Να παραμείνει στο τιμόνι του Γηροκομείο ο Παύλος Πάνος
Εργαζόμενοι: Να παραμείνει στο τιμόνι του Γηροκομείο ο Παύλος Πάνος

Εργαζόμενοι: Να παραμείνει στο τιμόνι του Γηροκομείο ο Παύλος Πάνος

νθεωρήσει την απόφασή του, να αναλάβει τα ηνία του Ιδρύματος και να επιστρέψει προκειμένου να ολοκληρώσει το σπουδαίο του, ζητούν από τον απερχόμενο πρόεδρο του ροκομείου Παύλο Πάνο οι εργαζόμενοι και οι διαβιούντες ηλικιωμένοι, τονίζοντας ότι τον χρειάζονται στο «τιμόνι» του Ιδρύματος.

Χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι αναφέρουν: “Το ροκομείο Βόλου αποτελεί όχι μόνο σπίτι που φιλοξενεί ηλικιωμένους αλλά και το 2ο σπίτι 49 εργαζομένων.Εργαζόμενοι που δουλεύουν 24, 12, 10, 8 χρόνια, ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται 10, 7, 1 χρόνο.Όλοι μαζί έχουμε βιώσει καλές και άσχημες στιγμές. Όλοι βιώσαμε την δύσκολη περίοδο όπου κανείς δεν ήθελε να αναλάβει το τιμόνι ενός καραβιού που χανόταν στα κύματα. Χωρίς καπετάνιο 3 μήνες, περιμέναμε ποιος θα δεχτεί να το αναλάβει με τις τόσες που είχε υποστεί σε βάθος χρόνου.

Κι όμως βρέθηκε ένας νέος άνθρωπος με όραμα που πήρε μεγάλο ρίσκο και εθελοντικά ανέλαβε το Γηροκομείο, και δίπλα σε εκείνον άλλοι 4 άνθρωποι που τον πίστεψαν και προστέθηκαν και περίπου ψυχές (εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι) που τον είδαν σαν μια ηλιαχτίδα. Δεν προσπαθoύμε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, ούτε να γράψουμε όμορφα λόγια.

Αναγνωρίζουμε ότι ο Παύλος Πάνος έκανε πολλά καλά στα 2 χρόνια της ς του. Δεν νιώθουμε με την απόφαση που έκανε γνωστή σε όλους το Σάββατο ότι μας εγκατέλειψε. Η αναγνώριση του υ και της προσπάθειας του, η αναγνώριση ότι αφιέρωσε προσωπικό χρόνο και δουλειά φάνηκε στα δακρυσμένα μάτια των ηλικιωμένων που τον έβλεπαν σαν το εγγόνι τους, στα δακρυσμένα μάτια των εργαζομένων που όλο αυτό τον καιρό ήμασταν οι συνερ του.

Ένιωσε πικρία, απογοήτευση γιατί περίμενε, όπως όλοι μας, να γεμίσουν την αίθουσα του Γηροκομείου οι τοπικοί θεσμοί. Ναι όλη η Ελλάδα είναι σε κρίση, σε “πόλεμο”, αλλά αν δεν στηρίξουμε το σπίτι μας, την πόλη μας τι θα γίνει; Θα σας πω….Θα υπάρξουν και άλλοι άνεργοι και άνθρωποι σαν την Βιβή, τον άστεγο Κώστα, μια ακόμη δομή που θα ερημώνει και θα ρημάζει.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους πολίτες του Βόλου και όχι μόνο που μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Όσο για τον πρόεδρό μας και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και θα τους στηρίζουμε.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση