Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γιορτή για τους χορηγούς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Γιορτή για τους χορηγούς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Γιορτή για τους χορηγούς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Εκδήλωση προς τιμήν  των χορηγών της γυνικείς ομάδας μπάσκετ του πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο “Volos Palace”.

 

IMG_20150401_192955

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νικ.  Τσεκούρας έκανε λόγο για μια μεγάλη προσπάθεια και τιμή να υπηρετείται ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Μαγνησία και ένας από τους πέντε καλύτερους στην .

Επίσης αναφέρθηκε στα οικονομικά και προσωπικά προβλήματα όσων υπηρετούν τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι χωρίς  τη μπάσκετ θα ήταν δύσκολο ο Ολυμπιακός να είναι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο κ. Τσεκούρας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κα Φραγκούλη, τους κ. κ. Κουφιδάκη,  Κουσιαρή κ.ά. λέγοντας  πως ανέλαβαν το  μεγάλο οικονομικό κομμάτι του Ερασιτέχνη, ενώ για τους δυο τελευταίους και τον κ. Ξηρό σημείωσε πως παρότι έτρεξαν πολύ για την  ομάδα  δεν δικαιώθηκαν.

Για τις ερυθρόλευκες είπε ότι  ανταγωνίστηκαν  ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ, πρόσθεσε ότι στον Ολυμπιακό αρμόζει να αγωνίζεται στην Α1 και πως η φετινή χρονιά θα είναι οδηγός για μια αξιοπρεπή πορεία στην , με στόχο την άνοδο.

Τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Βόλου και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ λέγοντας ότι ικανοποίησαν όλα τα αιτήματα του Ερασιτέχνη , στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλειώρας  συνεχάρη τη και τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν πρόκειται και στο μέλλον να αρνηθεί βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη.

Τέλος ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αλ .Μεταφτσής έκανε λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή προς τιμήν όσων   βοήθησαν την ομάδα, οι οποίοι-όπως σημείωσε – μας δίνουν να συνεχίσουμε. Ο ίδιος είπε  ακόμη ότι στόχος είναι η ομάδα να  πρωτοπορεί γιατί έχει ένδοξο παρελθόν παρόν αλλά και μέλλον και κατέληξε λέγοντας ότι η όλων είναι εξαιρετική.

Στους χορηγούς δόθηκαν ως αναμνηστικό  δώρο φανέλες της ομάδας και στη συνέχεια προβλήθηκε σχετικό βίντεο.

IMG_20150401_192943

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση