Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας
Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας

Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας

Γιορτή έστησαν απόψε το βράδυ οι βουλευτές, τα στελέχη και οι του ΣΥΡΙΖΑ, για την ισχυρή επικράτηση του ΟΧΙ, όπως προέκυψε από το .

Από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στην Πλατεία Ελευθερίας και έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας και μόλις το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε υπέρ του ΟΧΙ γύρω στις 11.00 στήθηκε γιορτή με μουσική και τραγούδια, ενώ η οδός Γαλλίας από το ύψος της είχε κλείσει από περιπολικά της αστυνομίας.

Οι παρευρισκόμενοι έπλεαν σε πελάγη ς και όσοι μίλησαν είπαν ότι νικήθηκε ο και πως ο λαός αποφάσισε με ψυχραιμία , δίνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα δημοκρατίας κι αξιοπρέπειας.

Πρόκειται για ένα μήνυμα που έστειλε ο λαός και που την επόμενη μέρα θα είναι το όπλο της ς για μια πολύ καλύτερη διαπραγμάτευση και συμφωνία.

Άλλωστε οι βουλευτές γνωρίζουν ότι από σήμερα η θα έχει πολλή δουλειά και ότι ο δεν είναι καθόλου εύκολος , αλλά δηλώνουν πως θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο. «Έχουμε μαζί μας τον λαό, που έστειλε μήνυμα δημοκρατίας σε ολόκληρη την .

Θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για όλο τον κόσμο ενάντια στο φόβο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την επόμενη μέρα» έλεγαν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση