Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας
Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας

Γιορτή για το ΟΧΙ στην πλατεία Ελευθερίας

ιορτή έστησαν απόψε το βράδυ οι βουλευτές, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του , για την ισχυρή επικράτηση του ΟΧΙ, όπως προέκυψε από το δημοψήφισμα.

Από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται στην και έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας και μόλις το ξεκαθάρισε υπέρ του ΟΧΙ γύρω στις 11.00 στήθηκε με μουσική και τραγούδια, ενώ η οδός αλλίας από το ύψος της Ιωλκού είχε κλείσει από περιπολικά της αστυνομίας.

Οι παρευρισκόμενοι έπλεαν σε πελάγη ς και όσοι μίλησαν είπαν ότι νικήθηκε ο φόβος και πως ο λαός αποφάσισε με ψυχραιμία , δίνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα δημοκρατίας κι αξιοπρέπειας.

Πρόκειται για ένα μήνυμα που έστειλε ο λαός και που την επόμενη μέρα θα είναι το όπλο της κυβέρνησης για μια πολύ καλύτερη διαπραγμάτευση και συμφωνία.

Άλλωστε οι βουλευτές γνωρίζουν ότι από σήμερα η κυβέρνηση θα έχει πολλή δουλειά και ότι ο δρόμος δεν είναι καθόλου εύκολος , αλλά δηλώνουν πως θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο. «Έχουμε μαζί μας τον λαό, που έστειλε μήνυμα δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Σήμερα είναι μια μέρα ς για όλο τον κόσμο ενάντια στο φόβο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την επόμενη μέρα» έλεγαν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση