Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Για ολιγωρία και εφησυχασμό καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Αρ. Μπασδάνης
Για ολιγωρία και εφησυχασμό καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Αρ. Μπασδάνης

Για ολιγωρία και εφησυχασμό καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Αρ. Μπασδάνης

ι ολιγωρί και εφησυχασμό από την πλευρά της κυβέρνησης, που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα σε ένα δεύτερο lock down μίλησε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό, ο κ. Μπασδάνης ευχήθηκε η αισιοδοξία του κ. Μητσοτάκη για άνοιγμα της ς την περίοδο των εορτών να είναι βάσιμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, επισήμανε: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και η να δουλέψει τα Χριστούγεννα, έστω και με προϋποθέσεις, όπως μόλις ανακοίνωσε ο πρωθ.

Από το 1ο κιόλας κύμα της πανδημίας γνωρίζαμε ότι η περιπέτεια δεν θα περάσει από τη μία στιγμή στην άλλη. Θεωρώ ότι υπήρξε ολιγωρία από την πλευρά της κυβέρνησης που θα έπρεπε να λάβει ένα
μήνα πριν, όπως και να απαγορεύσει την μετακίνηση από περιφερειακή ενότητα σε περιφερειακή ενότητα ώστε να μην οδηγηθούμε σε ένα δεύτερο lock down.

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ενισχυθούν τα που είχαν ληφθεί στο 1 ο απαγορευτικό και να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στην ΕΕ για κονδυλίων.

Πρέπει με προγράμματα αναπτυξιακού τύπου, και άλλες στοχευμένες δράσεις, όπως τα φορολογικά κίνητρα, να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας.

Δυστυχώς, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, πολύ φοβάμαι ότι είμαστε μπροστά σε μία νέα έκρηξη ανεργίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αγορά και την εθνική οικονομία.

Το για ακόμη μία φορά θα σταθεί στο πλευρό των τοπικών επιχειρηματιών που μπορούν καθημερινά να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, επεξήγηση ή παρέμβαση
χρειαστούν.

Με υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και αυτή τη νέα δοκιμασία».

"Αλιεύοντας" την είδηση