Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση
Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση

Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση

 

Αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , για την παραχώρηση δημοτικής έκτασης 50τ.μ. στη .Ιωνία παρά του Ι.. Αγ. Ανδρέα Φυτόκου, στη ΔΕΥΑΜΒ, για υδρευτική .

Η ΔΕΥΑΜΒ με αίτησή της στις 2 Δεκεμβρίου 2015, ζήτησε την παραχώρηση τμήματος 50 τ.µ. της προαναφερόµενης έκτασης, για την εκτέλεση υ υδρευτικής ς και το Συμβούλιο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας με απόφασή του συμφώνησε με την παραχώρηση της έκτασης αυτής.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα µε την παρ.1 του άρθρου 185 του ∆.Κ.Κ., µε απόφαση του Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση δημοτικών ακινήτων στο ∆ηµόσιο ή σε άλλα νοµικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, για την αντιμετώπιση έκτακτης και επείγουσας ανάγκης. Η παραχώρηση ανακαλείται µε όμοια απόφαση, εφόσον οι λόγοι που την είχαν υπαγορεύσει έχουν εκλείψει.
Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται η έγκριση παραχώρησης τμήματος 50 τ.µ. δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στη Ν. Ιωνία, παρά του Αγ. Ανδρέα-Φυτόκου, στη ∆ΕΥΑΜΒ για πέντε  χρόνια, για την εκτέλεση υ υδρευτικής γεώτρησης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οξυμένες ανάγκες ς του πολεοδομικού συγκροτήματος κατά τους θερινούς μήνες.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση