Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση
Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση

Παραχώρηση δημοτικού χώρου στη ΔΕΥΑΜΒ για υδρευτική γεώτρηση

 

Αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , για την παραχώρηση δημοτικής έκτασης 50τ.μ. στη .Ιωνία παρά του Αγ. Ανδρέα Φυτόκου, στη , για υδρευτική .

Η με αίτησή της στις 2 Δεκεμβρίου 2015, ζήτησε την παραχώρηση τμήματος 50 τ.µ. της προαναφερόµενης έκτασης, για την έργου υδρευτικής γεώτρησης και το Συμβούλιο της ∆ηµοτικής Κοινότητας . Ιωνίας με απόφασή του συμφώνησε με την παραχώρηση της έκτασης αυτής.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα µε την παρ.1 του άρθρου 185 του ∆.Κ.Κ., µε απόφαση του Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση δημοτικών ακινήτων στο ∆ηµόσιο ή σε άλλα νοµικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, για την αντιμετώπιση έκτακτης και επείγουσας ανάγκης. Η παραχώρηση ανακαλείται µε όμοια απόφαση, εφόσον οι λόγοι που την είχαν υπαγορεύσει έχουν εκλείψει.
Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται η έγκριση παραχώρησης τμήματος 50 τ.µ. δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στη Ν. Ιωνία, παρά του Αγ. Ανδρέα-Φυτόκου, στη ∆ΕΥΑΜΒ για πέντε  χρόνια, για την έργου υδρευτικής γεώτρησης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οξυμένες ανάγκες υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος κατά τους θερινούς μήνες.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση