Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας
Γενική συνέλευση και εκλογές  στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Μετά πό συνεδρίση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων ομού και καθώς λήγει η ς εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την 31η Οκτωβρίου 2021, αποφασίστηκε η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών την 18η Οκτωβρίου 2021 στο Domotel Xenia Volos.

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2020.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ή για την ελεγκτική επιτροπή ή για την εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή για την εκπροσώπηση στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου ή για την εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου ή για οποιαδήποτε άλλη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Οργάνωση, θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο info@travel-pelion.gr.

Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα εφαρμοστούν τα μέτρα που θα ισχύουν για την από τον -19.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση