Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Γενική Συνέλευση και εκλογές στη ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας
Γενική Συνέλευση και εκλογές στη ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας

Γενική Συνέλευση και εκλογές στη ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), Περιφερειακό Τμήμα , θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του , οδός και Ξενοφώντος, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, είναι:

  1. πεπραγμένων Τοπικής Επιτροπής για το έτος 2019,

  2. Οικονομικός για το έτος 2019,

  3. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού για το έτος 2019 και προϋπολογισμού για το έτος 2020

  4. Ανακοινώσεις και προτάσεις Τοπικής Επιτροπής

  5. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Τοπικής Επιτροπής, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης για την τριετία 2020 – 2023 του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας

Για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του ενός δευτέρου (1/2) των φυσικών προσώπων μελών της Ένωσης που διαμένουν στην περιοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εάν επίσης δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση αυτή με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στιςβ12.00.

Για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του ενός τρίτου (1/3) των φυσικών προσώπων μελών της Ένωσης που διαμένουν στην περιοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, στα γραφεία του , με ώρα έναρξης την 12.00μ. της 27.05.2020, με οσαδήποτε παρόντα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Τοπικής Επιτροπής, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης θα αρχίσουν με την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα διενεργήσει μόνο τις εκλογές για την ανάδειξη της Τοπικής Επιτροπής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Τμήματος και του εκπροσώπου για την Αντιπροσωπεία της Ένωσης .

Σύμφωνα με το αρθ. 5 παρ. 4 του ενοποιημένου καταστατικού της Ένωσης για τις εκλογές που αφορούν τα όργανα της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΔΜΕΔΕ «χρέη Εφορευτικής Επιτροπής εκτελεί η Τοπική Επιτροπή του κάθε Περιφερειακού Τμήματος».

Οι εκλογές για την Κεντρική Διοίκηση της ΠΕΔΜΕΔΕ θα διαρκέσουν μέχρι την 21.00 της 27.05.2020, οπότε και θα διακοπούν και θα συνεχισθούν και πάλι από την 12.00 της επόμενης ημέρας (28.05.2020) μέχρι την 21.00 της ημέρας αυτής, οπότε και θα λήξουν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στα όργανα του Περιφερειακού Τμήματος μπορεί να γίνει με δήλωση προς το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης, το αργότερο οκτώ ημέρες πριν την ημέρα που έχει ορισθεί να συνέλθει η Γενική Συνέλευση, δηλαδή το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση