Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου
Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου

Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει οικονομικός απολογισμός, θα συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό, με αφορμή την επικείμενη του νομοσχεδίου στη Βουλή, καθώς και το θέμα της προμήθειας και εγκατάστασης τερματικών (POS) από τους εμπόρους της πόλης.

Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Κωνσταντίνος Τσέλιος, όσοι έχουν στην εφορία ή σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν μπορούν να προμηθευτούν τα μηχανήματα. Ενώ δε, υπάρχει δέσμευση του Υπουργείου Οικονομικών από τον περασμένο Νοέμβριο ότι το θέμα θα ρυθμιζόταν νομοθετικά, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε. Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση που είχε εξάλλου, η εκκρεμότητα αυτή προβλέπεται να παραμείνει, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η από τους δανειστές.

Σύμφωνα πάντως, με τον κ. Τσέλιο,το θέμα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, από την στιγμή, που συνδέεται το αφορολόγητο με τη χρήση καρτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

"Αλιεύοντας" την είδηση