Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την κομματική του ταυτότητα κατέθεσε ο Κ. Γαργάλας
Την κομματική του ταυτότητα κατέθεσε   ο Κ. Γαργάλας

Την κομματική του ταυτότητα κατέθεσε ο Κ. Γαργάλας

Την κομματική του ταυτότητα κατέθεσε στον ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας.

Όπως ανέφερε “Μετά το 1979 που πρωτοργανώθηκα (αν μπορείς να το πεις έτσι) στον αυτόνομο αριστερό χώρο και έως χθες δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που να ένιωσα ή να ήμουν πολιτικά ανένταχτος. Και φυσικά δεν με ενδιέφερε αν ο χώρος στον οποίο ήμουν οργανωμένος ήταν μεγάλος ή μικρός, δεν διεκδίκησα ποτέ οποιουδήποτε τύπου ανταμοιβή αλλά μόνο να ταίριαζε στις δικές μου αναζητήσεις και πολιτικές απόψεις. Μετά λοιπόν το πέρασμά μου από την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, το ΚΚΕ Εσωτερικού , την ΑΚΟΑ και τελευταία τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα με πολύ λύπη να περάσω κι εγώ στο χώρο των ανένταχτων αριστερών. Χθες κατέθεσα τη κομματική μου ταυτότητα. Αιτία κι αφορμή (πέραν πολλών άλλων που μπορώ να βάλω όπως κι έβαλα πολύ νερό στο κρασί αντιλαμβανόμενος τους καιρούς) τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στα δημοτικά μας πράγματα. Για τα αίτια και τα γεγονότα που με οδήγησαν σ’ αυτή την έδωσα εξηγήσεις εκεί που έπρεπε με αλλά και με προφορική τοποθέτηση.

Να πω μόνο ότι παραμένω στη δημοτική ομάδα με το ρόλο και τη θέση που πρέπει και αναλογεί σύμφωνα με την εντολή των δημοτών αλλά και γιατί πιστεύω ότι είναι η μοναδική άμυνα κι ελπίδα που υπάρχει στη πόλη.

Δε μηδενίζω κανέναν σύντροφο, τιμώ την τους και δε διαγράφω με μια μονοκονδυλιά ούτε την ιστορία ούτε και τη προσπάθειά τους. Όμως εγώ τουλάχιστον έφτασα στα όρια που είχα εξαρχής θέσει στον εαυτό μου. Και η ύπαρξη των ορίων όπως κι η αξιοπρέπεια είναι απαραίτητο για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά και σεβόμενος τον εαυτό του θέλει να απευθύνεται με εντιμότητα και ειλικρίνεια στον φυσικό του προϊστάμενο και κριτή που δεν είναι άλλος από το Λαό. Με βάση αυτή την αξιακή αρχή θα συνεχίσω να πορεύομαι πιστεύοντας πάντα στη συμμετοχή και στη συλλογικότητα που για την ύπαρξή τους οι αιρετοί έχουν και μια μεγαλύτερη ευθύνη.

Η ανάρτηση αυτή έχει το χαρακτήρα της ενημέρωσης για όποιον νομίζει πως έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Είναι προφανές ότι δεν παραδίδω τα όπλα παρά αλλάζω τη θέση μάχης.

Για δες και κάτι περίεργες συμπτώσεις. Σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας και γιορτή της αναστήλωσης των εικόνων”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση