Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»
Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»

Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»

“Απέφυγε ν παντήσει στη καταγγελία μου ο κ. Κίτσιος, πρόεδρος της ΟΔΕ, που αφορούσε στην αντικανονική στάση του κ. Μιτζικού στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου” τονίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλάς.

Ο ίδιος σημειώνει: “Στην ασαφή και γενικόλογη απάντησή του δεν ξεκαθαρίζει την θέση του για την συμπεριφορά του κ. Μιτζικού, με αποτέλεσμα πιθανόν να υιοθετεί τέτοιου είδους τακτικές, που πλήττουν με αηδιαστικό τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσει την στάση του, διαφορετικά σαν πρόεδρος της ΟΔΕ ς δίνει το ελεύθερο στον καθένα να καπηλεύεται την κομματική του ιδιότητα για προσωπικά οφέλη, αδιαφορώντας για την ζημιά, που προκαλεί στην .

Το γεγονός της έκδηλης αντιπάθειας, που εξέφρασε έμμεσα, προς τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ένα σοβαρό εσωκομματικό θέμα, στο οποίο ο κ. Κίτσιο σε ένοχη σιωπή.

Τούτο όμως δεν μας αφορά σαν Δημοτικό Συμβούλιο. Ας ασχοληθούν τα κεντρικά όργανα του κόμματος και τα στελέχη του διότι, κατά τα φαινόμενα, ακόμα δεν ανέλαβε την της Νέας Δημοκρατίας ο κ. και η προσπάθεια για το πριόνισμα της καρέκλας του άρχισε. Μόνο, που αντί για την καρέκλα μπορεί να πριονίζουν το κλαδί, στο οποίο κάθονται, οπότε τα αποτελέσματα για αυτούς θα είναι θλιβερά.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση