Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»
Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»

Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»

“Απέφυγε να απαντήσει στη καταγγελία μου ο κ. Κίτσιος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ, που αφορούσε στην αντικανονική στάση του κ. Μιτζικού στο ” τονίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ο ίδιος σημειώνει: “Στην ασαφή και γενικόλογη απάντησή του δεν ξεκαθαρίζει την θέση του για την συμπεριφορά του κ. Μιτζικού, με αποτέλεσμα πιθανόν να υιοθετεί τέτοιου είδους τακτικές, που πλήττουν με αηδιαστικό τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσει την στάση του, διαφορετικά σαν πρόεδρος της ΝΟΔΕ δίνει το ελεύθερο στον καθένα να καπηλεύεται την κομματική του ιδιότητα για προσωπικά οφέλη, αδιαφορώντας για την ζημιά, που προκαλεί στην Νέα .

Το γεγονός της έκδηλης αντιπάθειας, που εξέφρασε έμμεσα, προς τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μιτζικός στο , είναι ένα σοβαρό εσωκομματικό θέμα, στο οποίο ο κ. Κίτσιο κράτησε ένοχη σιωπή.

Τούτο όμως δεν μας αφορά σαν Συμβούλιο. Ας ασχοληθούν τα κεντρικά όργανα του κόμματος και τα στελέχη του διότι, κατά τα φαινόμενα, ακόμα δεν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης και η προσπάθεια για το πριόνισμα της καρέκλας του άρχισε. Μόνο, που αντί για την καρέκλα μπορεί να πριονίζουν το κλαδί, στο οποίο κάθονται, οπότε τα αποτελέσματα για αυτούς θα είναι θλιβερά.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση