Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γ. Καρεκλίδης: “Ψεύτης και συκοφάντης ο Αχιλλέας Μπέος “
Γ. Καρεκλίδης: “Ψεύτης και συκοφάντης ο Αχιλλέας Μπέος “

Γ. Καρεκλίδης: “Ψεύτης και συκοφάντης ο Αχιλλέας Μπέος “

“Δεν κτέθεσε κνένα φάκελο στον εισαγγελέα” τονίζει ο ιώργος , για τον σε , αιρετό δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Την προηγούμενη Παρασκευή 8 Απριλίου σε Τύπου που έδωσε ο, εν , δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο δημαρχείο, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά εμού χαρακτηρίζοντάς με «απατεώνα», «εκβιαστή» και «ό,τι χειρότερο έχει βγάλει αυτή η πόλη».

Ο κ. Μπέος χωρίς στοιχεία, κάτι το οποίο επισήμανα από την πρώτη στιγμή, τόνισε με έμφαση στους δημοσιογράφους που κατέγραψαν τη συνέντευξή του, ότι υπάρχει φάκελος με αδιάσειστα στοιχεία για παράνομες συν, τα οποία έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Τη Δευτέρα δια μέσω του δικηγόρου μου ίκου Μόσχου, έθεσα το ερώτημα στην Εισαγγελία Βόλου για το αν υπάρχει κάποιος φάκελος με καταγγελία που να με αφορά και η απάντηση ήταν αρνητική.

Χθες Πέμπτη, για δεύτερη φορά, ο κ. Μόσχος έθεσε το ερώτημα στην Εισαγγελία Βόλου για το αν υπάρχει κάποιος φάκελος που να αφορά καταγγελία κατά του κ. Καρεκλίδη και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο κ. Μπέος τη Δευτέρα είχε δηλώσει στον Astra και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ότι δεν πήγε εκείνος προσωπικά κάποιο φάκελο στον εισαγγελέα, αλλά οι . «Θεωρώ ότι έχει πάει ο φάκελος στην Εισαγγελία», συμπλήρωσε ο κ. Μπέος.

Τελικά ούτε και χθες είχε πάει κάποιος φάκελος στην Εισαγγελία, διότι προφανώς ο κ. Μπέος ψευδόμενος έδωσε το στοιχείο της ύπαρξης φακέλου για να πείσει τους δημοσιογράφους και να πετύχει να με συκοφαντήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «υπεύθυνος» και συκοφάντης Αχ.Μπέος το μόνο στοιχείο που έδωσε στους δημοσιογράφους ήταν ένα κουρελόχαρτο χωρίς ονόματα, παρά μόνο με κάτι ποσά και ημερομηνίες. Η Δικαιοσύνη ασφαλώς έχει το λόγο”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση