Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Δουλειές, δουλειές, δουλειές

Γ. Καλτσογιάννης: Δουλειές, δουλειές, δουλειές

Μετά από έξι χρόνια ύφεσης και απογοήτευσης οι Έλληνες αυτό που χρειάζονται επιτέλους να δουν, είναι η πολυπόθητη οικονομική ανάπτυξη που θα προσφέρει με τη σειρά της θέσεις εργασίας.

Οι σημερινοί κυβερνώντες δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Χωρίς σχέδιο, χωρίς σωστή νοοτροπία, χωρίς θέληση υπονόμευσαν τις , στοχοποίησαν τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους , οδήγησαν στην κατάρρευση των εξαγωγών αποδυναμώνοντας πλήρως τον παραγωγικό ιστό της χώρας.
Αυτή, όμως δεν είναι η Ελλάδα που θέλουμε.

Η εργασία των φιλοδωρημάτων και των ολιγόμηνων συμβάσεων, εμπνεύσεως ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αυτή που αξίζει στο 1,5 εκατομμύριο ανέργων.

Γιατί αυτός ο τόπος έχει αστείρευτες δυνατότητες και με το ανθρώπινο δυναμικό του μπορεί να κάνει θαύματα. Με γνώση, με , με μεράκι για δουλειά.

Και η παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται να σηματοδοτήσει την αλλαγή, την ανανέωση, την νέα σελίδα για το ποια Ελλάδα θέλουμε και μπορούμε να έχουμε.

Μια Ελλάδα των αξιών, της επιβράβευσης, της δημιουργίας και της παραγωγικότητας.
Χωρίς πολλά λόγια, αλλά μέσα από πράξεις μπορούμε να πετύχουμε την οικονομική της χώρας μας.
Χρειάζονται, πρώτον μεταρρυθμίσεις ουσιαστικές που δεν θα θίγουν τον κοινωνικό σύνολο, αλλά θα το βοηθήσουν να γίνει παραγωγικό και δημιουργικό.

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα απέκτησαν αρνητικό πρόσημο, γιατί ελάχιστες φορές έγιναν με το σωστό τρόπο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεύτερον, λιγότεροι φόροι στην επιχειρηματικότητα για να απελευθερωθεί και να δώσει θέσεις εργασίας. Η σημερινή κυβέρνηση ενοχοποίησε το κέρδος των ελεύθερων επαγγελματιών και το μόνο που κατάφερε είναι να αυξήσει τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, τους μικρομεσαίους, τις .

Και τα παραδείγματα από τη Μαγνησία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι δυστυχώς πολλά.
Τρίτον, να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για με λιγότερη και ένα σταθερό φορολογικό σύστημα.
Τέταρτον, να στηριχθεί ο ς τομέας στους τομείς που χρειάζονται και να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός μέσα από την αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού αλλά και με , όπου κρίνεται αναγκαίο.

Η νέα εποχή για την Ελλάδα μπορεί να έρθει μόνο μέσα από δουλειές, δουλειές, δουλειές.
Και στη Ν.Δ. με τον νέο μας πρόεδρο πλέον, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επίτευξη αυτού του στόχου δουλεύουμε ήδη με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Γιατί ο είναι ο μόνος που ξέρει, θέλει και μπορεί.

*Ο Γ. Καλτσογιάννης είναι μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση